Lite av varje

30 Okt

Tack alla ni som trots dåligt med uppdateringar kikar in hos mig! Det är fullt upp för mig just nu och jag har satsat på att umgås mycket med min lilla familj när jag har varit hemma. En stor omställning från att vara hemma varje dag till att börja jobba, samtidigt som man ska få tid över till att sköta hemmet och träffa nära och kära. Tur att jag har C som gör så mycket här hemma!

Gårdagen var toppen! Jobbade endast några timmar på natten för att sedan hem och sova lite. Resten av dagen var jag ledig och nu ska jag inte börja jobba föränn på måndag 13:00. Det blev en dag på stan med lunch och fika och dagen avslutades med fredagsmys i soffan tittandes på idol. Helt enkelt den bästa fredagen på väldigt länge!

Idag blir det lite renoverande här hemma men först besök hos några vänner så att T och A kan leka lite (och inte att förglömma så att vi vuxna får fika och prata mycket). Det är i det blivande badrummet som vi ska riva upp resten av golvet och sedan tömma på torv. När det är klart är det dags att börja fundera på rördragning och för att göra det krävs en helt färdig plan över hur badrummet slutligen ska se ut. Ska lägga ut några bilder på projektet så att ni får se vilken röra det är i rummet;)

Tänkte ta tag i uppdateringen av våra rum och utrymmen här hemma. Det är ju meningen att ni ska få se hela huset! Tvättstugan har jag ännu inte visat er så här kommer några bilder. Vi gjorde om här nere för två år sedan och det är riktigt skönt med en stor arbetsbänk och inte minst två tvättmaskiner. Även duschen flyttades och byggdes om för att ge de bästa förutsättningarna i rummet. Så här ser det ut idag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: