Söndagsfix

31 Okt

Idag tänkte jag att ni skulle få se kaoset i vårt blivande badrum. Dammigt och rörigt är det men ser man till det positiva så har vi i alla fall påbörjat projektet.

Dagen har förflutit i lugn takt och vi har hunnit med lite av varje. Till lunch blev det varmrökt dovhjortfilé som vi inhandlade när vi var på julmarknad igår kväll. Mycket gott blev det tillsammans med pottisgratäng med västerbottenost och vitlök!

Har även hunnit pyssla lite… Inte så ofta jag har tid med det längre men idag blev det några julkort gjorda som ni får se någon dag. Kanske lite tidigt med julpyssel men när tiden inte räcker till så får man börja i tid!

Om ni undrar varför jag inte visar några bilder från vårt sovrum så beror det på att vi ska måttanpassa möbler för att kunna fortsätta. Det blir till att ta tag i det någon helg framöver och jag lovar att visa er bilder på våra framsteg så fort det hänt något nytt! Hoppas att ni orkar vänta!

Här kommer i alla fall bilderna från badrummet. Det är så här det ser ut idag (hade hellre visat er ett färdigt badrum men det får ni allt vänta lite på).

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: