Planering

24 Nov

Tiden rullar på och här hemma händer det lite av varje. Det går inte speciellt fort framåt men vi försöker i alla fall att få lite gjort mellan arbete och vardagsbestyr. Igår hade vi en rörmockare här som kollade på hur vi ska lösa rörinstallationer och avloppsdragning i vår badrum. Det är dags för det ganska snart så nu är vi verkligen tvungna att bestämma oss för vilken badrumsinredning vi vill ha. Inte helt lätt eftersom man inte gör om ett badrum om man skulle ångra sig.

Vi ska ha en takdusch och vi har i dagsläget bestämt oss för den här som är av märket inr och kostar 8990 kr. Om du är intresserad finns det mer information om duschen här.

Vi är även inne på en duschvägg från Westerbergs (Clear 6/7) men utan aquaframe och i storleken 1400*800. Utbudet av duschlösningar av den här typen är begränsat eftersom dem flesta väljer att placera duschen i ett hörn. Jag tycker att det snyggaste är en duschvägg som enbart består av ett stort glasparti. Den här lösningen är dock ett bra alternativ! Stram design där man dessutom rent praktiskt vinner på de extra mindre glaspartierna på sidorna som minskar vattenstänk i badrummet.

Här är ytterligare några lösningar som vi har kikat på. Vi får se vilken av väggarna vi väljer till slut.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: