Hur gör vi nu?

18 Jun

Nu känns det plötsligt hopplöst, kommer vårt badrum någonsin bli klart?! Tanken var att vi skulle leja bort plattsättningen och i stället lägga tiden på andra projekt här hemma. Nu verkar det som om platsättaren inte har tid att hjälpa oss på ett bra tag och så här i semestertider är det förmodligen lönlöst att få tag på någon annan som kan göra det. Hur vi löser problemet vet jag inte, kanske vi får göra det själva i alla fall?

Vår specialbeställda duschvägg från INR har i alla fall kommit till butiken, det ska bli spännande att få se hur den ser ut! Vi hade stora problem att hitta en duschvägg som passade. Vi har valt att placera duschen mitt på en av de längre väggarna vilket måste vara en ovanlig lösning med tanke på det dåliga utbudet. En stor glasvägg utan sidor var i princip den enda alternativet som fanns. Snyggt men inte så praktiskt så det gick bort.

Till slut bestämde vi oss för att beställa en duschlösning från INR. Vi skickade in två olika ritningar men kalaset kostade lite för mycket, 35000-40000 kronor så vi fick tänka om igen… Det blev i stället en variant av INR:s LINC Mingo där vi valde raka dörrar och andra handtag och väggfästen. Eftersom duschen ska vara 140 cm bred beställdes den med två 70-dörrar. Hoppas verkligen att vi kommer at bli nöjda!

Den nedre bilden visar LINC Mingon men vår dusch är betydligt bredare med raka dörrar där handtagen och väggfästena kommer att se ut som på den övre bilden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: