Fler nyheter

19 Aug

Har tillbringat större delen av dagen i Karlskrona med barnen. Passade på att titta in på jobbet och åt även lunch med C innan jag kollade in några höstnyheter på stan. Nu har vi köpt golvbrunnar och det blev en som på bilden här nere.

I duschen får bli 10*10-plattor och dessa samt vit fog till väggarna har inhandlats. Fick tidigare ett tips om att man kan blanda den vita fogen med en multibinder som gör den mer smutsmotståndig, även detta är inhandlat! Vi hann också med ett besök på Kvik och har nu en färdig offert som vi känner oss nöjda med. Kanske blir det till att lägga en beställning imorgon eller på måndag, måste bara kontrollmäta lite först.

Vi har valt en vit högblank bänkskiva 160 cm bred och med två rektangulära handfat. Under skivan har vi tänkt oss Mano Sera (svartlasserad ek) med grepplist. Förvaringsskåpen som vi vill ha till höger om handfaten på den långa väggen till höger ska ha samma lucka men utan grepplist och med bredden 80 cm om inte 120 får plats… Över handfatsmöbeln ska en lika bred spegel upp och vi funderar på 4 st torchlampor i vitt, även dessa från kvik.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: