Inredningen är väck!

21 Okt

Nu är jag tillbaka igen och lite har det allt hänt sen sist. Vi tog nästan helt ledigt från husvagnsjobb igår och drog i stället på en liten shoppingrunda i den stora staden. Hittade en hel del skojiga saker som jag får visa er framöver. Man måste ju passa på att göra någoting med familjen och njuta av ledigheten också!

Idag är den sista dagen som vi kan pyssla med vagnen här uppe för i morgon bitti drar vi hem igen. Det är mycket som vi ska hinna göra och det senaste är att alla fasta delar till sofforna monterats loss och flyttats ut. Detta för att underlätta för mattläggningen som ska ske under dagen. Först hade vi tänkt att låta all inredning vara kvar och lägga mattan runt men så ångrade vi oss och nu är det gjort. Fy vad mycket damm och skit som fanns där under! Hittade även en del annat såsom gamla mynt, godisbitar, popcorn, spelkulor, kammar och mycket annat. Känns väldigt skönt att få en ny och fräsch matta även under den fasta inredningen.

Målningen tar tid och därför bestämde vi oss för att lägga mattan idag i stället så får vi fotsätta måla när vi är på hemmaplan igen. Bara så att ni inte tror att målningen är helt klar, ska ta och beställa en tapet till barndelen också så vårt projekt kommer inte att ta slut här.

När mattan kommit på plats måste allt in i vagnen igen så jag antar att vi får jobba hela kvällen och halva natten för att hinna färdigt. Måste ju hinna packa färdigt alla prylar som vi har här inne också. Är alltid skönt att ha allt fixat på morgonen för morgonstressen räcker till endå;)!

Annonser

2 svar to “Inredningen är väck!”

 1. P 14 september, 2013 den 08:38 #

  Ramlade in på din blogg då vi just fått ärva en husvagn som vi vill pimpa och därför är jag ute och googlar på lite inspiration. Ni har gjort precis som jag hoppades att man skulle kunna göra! Tack för att du delar med er av er husvagnsrenovering. Då finns det kanske hopp för våran med! 🙂 jättefint!

  • inredamedmera 16 september, 2013 den 10:12 #

   Kul att kunna inspirera! Ni har ett spännande projekt framför er och sen en massa härliga semestrar såklart:)!

   Tack för att du tog dig tid att skriva några rader!!

   /Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: