Omväxling och tack!

22 Nov

Då var veckan innan advent här och jag kan erkänna att jag har smygstartat lite med pysslandet och pyntandet här hemma. Vill ju inte stressa i hjäl mig i helgen;). Fler som smygstartat kanske?

Jag tackar för alla gulliga kommentarer om vårt nya badrum. Jag förstår om ni tycker att det blir tjatigt med enbart inlägg om badrum hela tiden, men nu är det liksom det vi gör på våran fritid och då snöar man lätt in…

Det jag vill komma till är att jag tycker att det vore roligt att få lära känna fler av er som läser min blogg. Några av er känner jag till men det vore roligt om fler av er vill berätta vilka ni är och hur ni har hittat hit. Det är ju sååå roligt att lära känna er och få veta vad ni tycker!

Skulle också mer än uppskatta om ni vill hjälpa mig att fylla på med mer av sånt som intresserar er. Skriver jag för mycket om något eller är det något som ni är nyfikna på att se mer av? Jag vill ju självklart skriva om sånt som jag gillar men på ett sätt som intreserar er också. Ibland är det svårt att veta vad andra uppskattar och därför blir jag glad av all feedback som jag kan få!

Som avbrott mot alla bilder på vårt badrum tänkte jag bjuda på några bilder från vårt sovrum. Känner att det var ett tag sedan jag uppdaterade med bilder därifrån. Rummet är inte helt färfigt när det kommer till inredning och detaljer men jag fyller på och hoppas att det ska bli ännu bättre när jag känner mig klar. Det som jag har gjort senast är att jag har flyttat ljusslingan till fönstret.

Som sagt lämna gärna några rader innan ni klickar er vidare och tack än en gång för att ni tar er tid att läsa min blogg! Jag önskar er alla en mysig kväll!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: