Lite jul här med

9 Dec

Fredag igen och än så länge har dagen mestadels bestått av pysslande ihop med barnen men även lite röjning av köket har hunnits med. I morse möttes jag av ett berg av disk och massor av prylar som låg både här och där. Vi brukar alltid röja på kvällen men igår fanns orken inte riktigt där.

I inredningsvärden kan man knappt tro att disk existerar för bilderna man möter är alltid välstädade och stylade. Men så är det ju så mycket roligare att visa upp bilder där man inte möts av oreda. Så även jag hakar på och väljer att visa den städade sidan… Men bara så att ni vet så har vi inte alltid sån här ordning hemma. Barnen får leka och sprida ut sina leksaker överallt och disken får ibland stanna på bänken en stund. Tur att diskmaskinen finns så att man kan gå från kaos till städat på några få minuter. Vet ärligt talat inte hur jag skulle klara mig utan en diskaskin!? Finns det något som du absolut inte kan leva utan?


Ja det är så här vi har det i vårt kök för tillfället. Inte så överdrivet juligt kanske men för mig räcker det med lite belysning i fönsterna och lite annat smått för att få den rätta stämningen. Har du något pynt som bara MÅSTE upp varje år? Nej, nu tar vi helg eller vad säger ni?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: