Två dagar kvar…

19 Dec

Då har fjärde advent passerat och vi har bytt vecka igen, bara två dagar kvar sen bär det av hemifrån. Som vanligt firar vi med min familj, i år hos min mamma, och lånar ut vårat hus till våra snälla kattvakter.

Det är en hel del som ska fixas innan vi kan åka. Julklapparna har jag slagit in och jag har även bakat pepparkaksmuffins, kolakakor och en stor toscakaka som ska få följa med upp (fikabröd brukar uppskattas). Det som återstår nu är att städa huset, tvätta, packa och det brukar ta sin lilla tid. Jag packar alltid åt mig och barnen och det är allt för många saker som är nödvändiga att ha med sig så vår takbox monterades på bilen igår. Ett väldigt bra sätt att få plats med alla nödvändigheter när en kombi inte räcker till;).

I år har vi dragit ner på julklappsinköpen till alla vuxna och satsar i stället på barnen eftersom det börjar bli rätt många. Jag och C ska alltså inte köpa något till varandra men vi fuskade lite och köpte i stället en gemensam julklapp, nämligen nya köksstolar som vi länge funderat på. Dem skulle komma idag eller imorgon. Hoppas idag för då hinner jag kanske visa er resultatet innan vi åker. Hoppas att din helg har varit bra och att du julbestyren under kontroll;).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: