Vad händer nu?

2 Jan

Hoppas att ni alla hade det riktigt mysigt när ni firade in det nya året och såklart även att starten på året blev lyckad! Själv har jag haft otroligt mycket kvalitetstid med min underbara familj och hela högen börjar friskna till vilket känns skönt.
Jag har även hunnit med en hel del röjande. Julen bringade många nya leksaker, pyssel, kläder och annat som behövde få sin givna plats här hemma. Jag har därför plockat bort en del leksaker och för små kläder och organiserat om i skåpen här hemma. Nu fattas bara en hel drös med lådor till garderoberna i hallen och förvaring till källaren för att projektet ska kunna slutföras. Till hallen ska fler av dessa plastlådorna från IKEA inhandlas. Vi har redan ett gäng och dem är super till barnens kläder! Dessutom mycket billigare än lådorna i trä vilket passar oss utmärkt:).

När det gäller övriga projekt här hemma under året så kan ni nog vänta er lite av varje. Till att börja med ska badrummet bli klart och så även hallen som ska bli en kreativ plats. På tur efter det står det nya barnrummet som T ska få. Hon får då överge sitt gamla rum för ett lite större och ännu mer genomtänkt barnrum och M får hennes gamla med visa ändringar såklart.
Sen finns det många saker på tur som jag tidsmässigt inte riktigt vet när vi ska hinna med. Utsidan av huset ska målas, vardagsrummet och hallen ska involveras i ett projekt och köket ska fixas till. Sen har vi husvagnen som vi ska bli klar till våren. När det gäller den så har jag nog hittat tapeten som ska få sin plats i barndelen, visar er när det är dags…
Det största och roligaste av allt kommer att ske i sommar och det kommer uppta en hel del tid och planerande så det kommer ni att få se en del av här framöver…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: