Tillbaka

8 Jan

Hej på er! Det är i princip helt utan röst som jag skriver här idag, här hemma går det knappt att göra sig hörd så det här känns betydligt bättre! Den här envisa förkylningen håller på att ta knäcken på oss! Ena dagen bättre för att sedan etsa sig fast med ett nytt grepp igen, hoppas verkligen att vi alla blir friska snart!
Det har varit rätt dåligt med uppdateringar här då orken och inspirationen har svajat. Som jag skrev skulle ringar väljas i torsdags men snopet när vi kom dit och det var stängt, det får helt enkelt bli en annan dag. Desto roligare när jag gick förbi Village som sålde ut allt i affären med 70% rabatt. Där rök mina julklappspengar och ni kommer att få se på vad framöver.
Förutom en del besök hos och av kompisar så har helgen varit helt fri från renovering då vi i stället satsat på att röja. Det är nog bland det bästa jag vet när jag får rensa och röja bland prylar, och inte tala om känslan efteråt. I torsdags städades ALLT som har med julen att göra bort och övriga saker fick komma fram och vissa andra byta plats.
Det bortglömda rummet som tjänat som förvaring av allt som man kan tänka sig under de senaste åren har gått från kaos till tomt. Det var så illa så att vi inte ens ville gå in där längre. Planering av barnrummet är i full gång och jag tror det kan bli riktigt bra! Knappt så jag vågar visa men så här illa var det innan vi började röja.

Efter många fulla sopsäckar och en del bärande så ser det i stället ut så här.

Min kreativa plats i hallen på övervåningen börjar så smått ta form. Efter mycket rensande och organicerande så är de flesta sakerna på plats. Inser att jag helt glömt bort att visa er bilder så det får jag också ta och fixa någon dag.
Hur har din helg varit? Kanske har du också börjat året med attt röja och rensa eller har du hittat på något annat skoj?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: