Sängen så här långt

18 Feb

Ännu har vi inte trillat dit. Visserligen känner jag ett lätt illamående men det kan lika gärna vara inbillning. Barnen mår bra och sambon likaså:). Så då kör vi!

Igår skruvade vi ihop en av Billybokhyllorna som ska bli förvaring vid huvudänden av sängen. Det är en 40 cm bred hylla i fullhöjd som kommer att modifieras för att passa fullt ut. Den kommer att ställas en bit från väggen för att ventilationen ska komma fritt och sedan klär vi in den med en skiva på baksidan som går hela vägen intill väggen. Hyllan kommer att kapas ur i framkant så att den kan skjutas in ”över” sängen så att hyllplanen börjar där madrassytan slutar. Hänger ni med? Jag uppdaterar såklart med bilder under projektets gång.

Eftersom det är ett relativt litet rum så vill vi utnyttja alla ytor maximalt! Den lilla ytan som blev över i fotänden av sängen kommer därför att bli någon form av kiosk/affär/gatukök??? Som ni ser har vi reglat upp et ”hus” här. En spis ska iallafall in och en massa små hyllor där saker kan förvaras. Vår dotter älskar att ”laga mat” och leker redan här inne. Vi har berättat hur vi ska göra i rummet och igår smet hon in under sängen och stack ut huvudet genom stegen och sa: ”vill du ha en pannkaka mamma”? Så gulligt!

Jag tänkte försöka hinna måla sängen idag och det är även mycket annat som ska komma på plats men det återkommer jag till när vi kommit så långt. Hoppas att ni alla får en underbar lördag!

5 svar to “Sängen så här långt”

 1. Emma 18 februari, 2012 den 13:04 #

  Spännande projekt att följa, kommer bli riktigt bra:) Hoppas ni klarar er från denna hemska sjukdom, ha en trevlig lördag, kramar emma

 2. Yenny 18 februari, 2012 den 21:42 #

  Fattade nada av beskrivningen men blev väldigt nyfiken, tror det kommer bli super! 🙂 Målningen i våran lilltjejsrum blev överförväntan bra och tog bara några timmar. Tummen upp för laserpasset, Jonas blev så nöjd och taggad att han vill måla om i vårat sovrum till sommaren, istället för tapetsera :)) Hoppas ni inte heller trillar dit, det är så trist med sjukdom och då ni varit så sjuka redan inte allt för länge sen. Ser fram emot fler bilder av sängen!! kram kram

 3. Louise 18 februari, 2012 den 23:33 #

  Är nyfiken 😉
  Hoppas ni klarar er undan.
  Kramar

 4. Emma W 19 februari, 2012 den 00:05 #

  Hej!

  Jag följer din fina blogg och ser extra mycket fram emot detta projektet eftersom vi själva är på G med något liknande. Vi har dock inte bestämt ännu hur vi ska ha det riktigt… Inspiration mottages därför tacksamt 🙂

  Jag förstår faktiskt inte riktigt hur du menar att ni har tänk men det kommer garanterat att bli bra. Det brukar det bli! Jag ser fram emot mer bilder!

  Mvh/Emma W, som läser men som är dålig på att kommentera. Ska försöka bli bättre på det!

  • inredamedmera 19 februari, 2012 den 21:15 #

   Hej och va kul att få inspirera! Alltid lika roligt när man får kommentarer. Fler bilder kommer så håll utkik:)! Du är mer än välkommen med frågor om du har några!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: