Från en annan synvinkel

19 Mar

En uppdatering av hallen på övervåningen kanske kan vara på sin plats?! Inte för att vi gjort något där utan mest för att jag inte har visat er den andra sidan innan. Visst är det roligare att visa upp ett färdigt resultat men eftersom det känns som att det kan dröja så får ni se allt, precis så som det ser ut nu. Utan färdigt tak, utan lister och med väggar som ännu inte fått något slutgiltigt ytskickt. Visst är dom gamla plankväggarna tuffa men dom två små väggsnuttarna till höger utanför badrummet är dessvärre förstörda så här ska nya skivor upp.

Taket ska byggas igen, så ventilationstrumman från badrummet kommer inte att synas sen. Tänk att det som ni ser på den översta bilden tidigare var vårt badrum, varken större eller mindre! Helt galet men skönt att vi har vårt nya!

Vi håller på att fixa till lite extra förvaring i form av två billybokhyllor. Dörrar ligger och väntar på att få komma på plats…

Även den här helgen blev renoveringsfri. Vi passade i stället på att vara ute så mycket vi kunde och njöt av den friska luften.

Vi klippte tre av våra fyra äppelträd och björken på bakgården har åter igen tuktats ordentligt. Nu återstår kastanjeträdet på framsidan och sen kanske en och annan blomma kan få sin plats i trädgården. Funderar även på att köpa kragar att odla i, vi får se vad som hinns med.

Det blev ingen grillning som vi först planerat men nu till helgen SKA det premiärgrillas om det så snöar ute;). Vad har ni haft för er i helgen?

2 svar to “Från en annan synvinkel”

  1. Emma W 19 mars, 2012 den 21:09 #

    Kul att se hallen! Det kommer att bli toppenbra!

    • inredamedmera 20 mars, 2012 den 09:52 #

      Ja när det väl blir färdig så. Ska försöka ta tag i barnrummet snart igen så att vi får det färdigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: