Äntligen!

29 Mar

Ännu en fullspäckad dag har snart passerat, vart tar dagarna vägen!? Men ok, ännu är dagen inte slut och det är så härligt att det är ljust så länge på kvällarna!

Idag hämtade jag ut våra tyger vilket innebär att det snart är dags att ta fram symaskinen, men först ska vagnen hämtas så att jag kan måtta dynorna. Kanske på söndag om tid och ork finns.

Det bästa av allt är att vi nu har fått våra nya förlovningsringar. Jag är så nöjd och ska knäppa några bilder vid tillfälle. Detta tack vare snälla svärföräldrar som hämtade ut ringarna i grannstaden och tog med dom till mig idag när vi hälsade på barnens farbror och faster. Nu längtar jag efter att få se hur vigselringen blir. Vi har ju kommit med egna önskemål och ändringar och därför inte kunnat se resultatet innan ringarna blir klara.

Hörde att det är sämre väder på väg till helgen. Jag håller för öronen och hoppas att mitt inköp av stövlar fungerar;). För visst är det väl så att om man köper nya stövlar så håller sig regn och rusk borta, eller?

Annonser

Ett svar to “Äntligen!”

  1. Louise 29 mars, 2012 den 18:19 #

    Spännande med ringarna 😉
    Usch, inget dåligt väder ;( Jag planerar att bli frisk till helgen & då vill jag verkligen inte sitta inne eftersom jag gjort det sedan måndags.

    Hur är det med er annars? Barnen växer så det knakar antar jag? Har din dotter börjat gå? Eller kryper hon?

    Ha det bra gumman, kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: