Nytt kök

29 Maj

Dessvärre inte till oss utan till barnen eller snarare till M:s rum. Ja för nu sover hon sedan några veckor tillbaka i eget rum, alltså i  T:s gamla. Det har gått över förväntan och även T trivs jättebra i sitt nya rum. Vilken tur för oss att båda blev nöjda!

För att förnya lite i M:s rum så ska ett IKEA barnkök få flytta in. För om det är något som våra barn leker mycket med så är det köket som vi har byggt till nedervåningen.

Igår hämtade vi hem ett sånt här kök fast helt i vitt. Hittade det på blocket och det var helt i rätt tid eftersom vi inte hinner åka till IKEA innan lilla damen fyller ett år. Perfekt att tjejen som sålde det hade lämnat in alla björkfärgade delar förutom bänkskivan på lackering! Känns som om det kommer göra sig ännu bättre än originalet:). Det blir en toppenpresent från kära mormor! Nu ska det bara köpas tillbehör och piffas lite innan allt är klart.

Ska visa er bilder från rummet när allt har kommit på plats. Vad har ni för er idag?

Annonser

2 svar to “Nytt kök”

 1. Emma 29 maj, 2012 den 14:38 #

  Vad roligt att tjejerna trivs i sina rum, tycker Ts gammla rum var hur fint som helst tror även det nya kommer bli lika bra 🙂 Perfekt med ett färdig målat kök, min syster dotter har ett sånt Ikea kök som dom har pimpat till och målat alla björk delarna vita och bänkskivan svart! Blev otroligt mycket snyggare så.

  Kramar/Emma

 2. Louise 29 maj, 2012 den 21:48 #

  Perfekt 😉 kan tänka mig att det är mycket snyggare i vitt 😉
  Jag var oxå inne på att köpa ett på Ikea nu när de hade erbjudande men ett briokök ska byggas ihop mef lite annat smått hade jag tänkt mig.

  Mår ni bra annars? Njuter av värmen?
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: