Snart så…

30 Maj

Ja det var ju det här med listor och saker som man skriver upp men som konstigt nog aldrig blir gjorda och som gång efter gång dyker upp på dom där listorna igen. Saker som helt enkelt är för tråkiga, krångliga, omständiga eller tidsödande så att man i stället väljer att göra något annat som är roligare eller som helt enkelt går fortare så att man känner sig nöjd över att ha åstadkommit någonting.

Så har det varit med vår terrassmarkis. Den har förvarats liggandes på ett golv i över två år i stället för att ha kommit upp på sin rätta plats över altanen. Och inte är det för att den inte behövs, för det gör den verkligen! Solen gassar in i köket under dom fina sommardagarna och en markis hade gjort det hela mycket bättre! Och det är bara en av alla anledningar till att den ska upp. Givetvis ger det även en annan känsla när man sent en sommarkväll sitter ute och njuter och har ett ”tak” över huvudet.

Eftersom vi idag hade utvecklingssamtal på förskolan passade C på att ta en dags ledighet och förutom en lugn och mysig förmiddag så sitter nu tre konsoler på väggen ovanför altanen. Och nej det var inte bara att skruva i några skruvar! Vi har nämligen inte träfasad och därför var vi tvungna att fästa gängstängerna som går hela vägen genom fasaden med plattjärn på baksidan. Det gjordes delvis från vårt sovrum på övervåningen där sambon var tvungen att  ta upp en del av golvet för att komma åt. Nu riskerar ingen att få en markis i huvudet. Mycket bra jobbat! Nu kanske den där markisen kan få komma på plats snart. Och bästa av allt så kan vi snart stryka en punkt av ångest från vår lista:)! Kanske kan det bli så här fint till slut?

Bldkälla

Har ni också något som ni länge tänkt göra men som helt enkelt aldrig blir gjort?

Annonser

2 svar to “Snart så…”

  1. Louise 30 maj, 2012 den 23:42 #

    Alltid 🙂 tror att min/vår lista kan bli lång nu när man börjat jobbaz

  2. Yenny 31 maj, 2012 den 11:18 #

    Hahaha, ja, vi har också en massa ”vi skull ha”. Typ sätta upp ett stuprör som legat på marken i två år. Och äntligen köpte jag ett nytt lakan som jag ”skull ha”. Så jag har i 1½ års tid måste tvätta och torka lakanet på samma dag, men nu gick det äntligen sönder så jag har köpt ett nytt…(men varför köpte jag inte två??) Vi skull ha köpt en terassmarkis också, pratade om det senast i helgen! :;)) Var köpte ni erat? kram kram!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: