Nytt kapitel

7 Aug

Härligt att vara tillbaka! Känner att inspirationen är väg mot sin vanliga nivå igen. Har varit en hektisk vår och sommar så här långt. Så nu är det på plats med lite semester som ger tid för reflektion.

Tiden har till stor del upptagits av olika möten, bygglovssökande, husbeställningar och andra papper. Det varvat med skolarbeten jobb och husförsäljning. Puh!! Känns skönt att det är ligger bakom oss.

Huset är sålt. Det efter drygt nio år där. Det gick väldigt snabbt och smidigt vilket känns skönt. Klart att det känns i hjärtat när man lämnar men det är ändå på ett bra sätt. Kommer sakna både hus, trädgård och inte minst våra underbara kompisar och grannar där nere! Det är en omtumlande tid som väntar men med mycket positivt.

Så kom till saken tänker ni. Att vi inte längre är husägare vet ni redan. Däremot äger vi nu en tomt och om dryga månaden även ett hus. Det ska bli en spännande resa. Vill ni hänga med!?

På bilderna har platsen där förrådet och carporten ska stå hårdgjorts. Idag har även grunden påbörjats. Håll utkik så hoppas jag snart kunna uppdatera med fler bilder! Önskar er alla en riktigt fin dag!!

IMG_2808.JPG

IMG_2803.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: