Målat inför sängbygge

27 Aug

Då fick vi äntligen en sommardag igen, härligt! Perfekt eftersom jag äntligen kunde grunda det mesta av materialet som vi ska använda till vårt sängprojekt. Grundfärgen tog dessvärre slut så det blir till att inhandla ny innan resten ska få sig en omgång.

Ska förklara lite kort hur vi tänker så får jag visa er mer ingående hur sängen ska konstrueras senare. Det är en säng till oss vuxna som ska få sin plats i den bortre delen av vardagsrummet (motsvarande delen med rummet på 9,8 kvm som vi valt bort). Där kommer vi att bo tills övervåningen blivit klar. Vi velade lite men valde till slut det större vardagsrummet vilket då innebär ett rum mindre. Vi vill inte behöva mixtra med golv, väggar, el osv. när vi ska flytta upp senare.

En spännande utmaning att få till detta på ett bra sätt. Både sängplats, arbetsplats och god förvaring ska in här! Hoppas att visionen jag har också blir lyckad i verkligheten!!

Så här ser planlösningen på nedervåningen i huset ut (dock är den spegelvänd jämfört med denna och vi har valt bort rummet på 9,8 kvm så vardagsrummet blir större):

Vi kommer alltså att vara lite trångbodda till en början. Det känns mysigt! Alternativet hade varit en lägenhet utan trädgård och då förstår ni att detta känns helt ok;)!

Övervåningen kommer att få ta sin tid. Vi kommer att göra mycket själva men till en början blir det att isolera och regla upp väggar. Efter det tar vi ett rum i taget.

Så antar att jobbet idag kommer att upprepas så där ett par (tiotal) gånger!!

IMG_3094

Nu har markarbetet på tomten avslutats. Kanske slänger in ytterligare någon bild framöver för er som är nyfikna.

Ha en underbar kväll alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: