Frostigt ute, spacklat inne

23 Sep

Hösten är här! Ja så där härligt frostigt och krispigt vitt i gräset på morgonen och sen alla löv som bli till ett färgglatt täcke och lockar barnen till lek. Man kan göra härliga buketter av höstlöven och dekorera med. Nu börjar det. Mindre kul att skrapa bilen och räfsa löven sen men det får man ta.

Jag tycker om våra årstider och hösten gillar jag mycket. Speciellt när det är klarblå himmel och så där härligt kall och klar luft. Höstpromenader är en klar favorit.

Tänk att äntligen få tända massor av ljus och njuta av en brasa som sprakar och värmer. Mysigt att krypa in igen. Förändra med ny inredning eller varför inte bara genom att flytta runt och byta plats på saker? Det är variationen av årstider som skapar längtan, underbart!!

Var förbi tomten nu på morgonen. Inte så frostigt längre då solen gjort sitt. Men underbart med den blåa himlen och den klara luften!

image

Uppdatering på hur det går i huset kanske efterfrågas? Ja vad ska man säga. Var orolig för att det inte skulle komma någon målare igår men det gjorde det och allt är nu spacklat en omgång.

Sen skulle det slipas av och spacklas en andra gång idag.  Men inte då, målaren blev visst sjuk, attans med! Känns som om det kan dröja lite innan inflyttning iallafall. Hade hoppats på tidigarelagt datum, eftersom all flöt på så bra. Nu får vi vänta och se.

Tur att vi har bästa E som hjälper oss!! Nu har entrétrappan påbörjats, kommer att bli toppen!!

image

Åter igen när något nytt har hänt då.  Snart bär det iväg mot gympan med bästa tjerna💜.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: