Optimal förvaring

28 Sep

Vilken höst vi har, riktigt härligt! Har som ni vet haft kalas för T i helgen och överaskades av min fina syster med familj. Mysigt att bo närmre och träffas oftare!

Idag har vi varit på shoppingrunda och inhandlat badrumsinredningen. Utöver det hittades en gungställning på blocket eftersom den vi hade fick stanna i Blekinge. Blir lite målning innan montage bara.

Nu funderar vi på förvaringen i huset. Vi kommer att bo på knappa 100 kvadrat till en början. Betydligt mindre än i vårt förra hus. Viktigt då är att få till bra förvaring. Om ni missat det så gillar jag att organisera.

image

image

Om man kikar på Ikeas sortiment och deras klassiker Pax, så finns det många möjligheter. Kanske faller valet just på en lösning med skjutdörrar. I så fall är det bara inredningen som ska planeras också. Spännande, gäller att tänka till!

Barnen ska själva kunna hänga in sina kläder och det ska vara maxat med förvaring. Gäller att tänka på vad som ska förvaras där och hitta den bästa lösningen för detta. Det är stor skillnad på att inreda en garderob till en hall jämfört med att göra det till ett sovrum.

Har du några riktigt bra förvaringstips att dela med dig av?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: